Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menetrendek képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Menetrendek - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Menetrendek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Kisvasút menetrend

Kisvasút menetrend

Kisvasút menetrend. A bonyolult megjegyzésekkel, közlekedési időszakokkal teletűzdelt menetrendekben segít keresőnk eligazodni: csak azokat a vonatokat jeleníti meg a megszokott táblázatos formában, melyek az Ön által megadott napokon közelednek.

Komp- és révátkelések

Komp- és révátkelések

Az oldalon nagyon részletesen össze van gyűjtve a magyarországi kompátkelők és révátkelők menetrendje. Kis piktogrammok segítenek a könnyebb eligazodában, mely folyószakaszokon mikor és mivel lehet átkelni....

Mahart menetrend

Mahart menetrend

Nagy örömünkre szolgál, hogy virtuális látogatást tesz társaságunknál, amely Magyarország piacvezető, egész évben üzemelő, komplex szolgáltatásokat nyújtó személyhajózási vállalkozása. Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat társaságunk szolgáltatásiról és aktuális program ajánlatainkról. Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szolgáltatásaink iránt, és személyesen is meggyőződik majd arról, hogy nem csak a virtuális, hanem a "való világban" is mennyi lehetőséget tudunk Önnek nyújtani aktív kikapcsolódásához, pihenéséhez vagy rendezvénye lebonyolításához. Természetesen társaságunk munkatársai az Ön megkeresésére szívesen szolgálnak bővebb információval, illetve igényei szerint személyre szóló ajánlatot is kidolgoznak. Remélem, hogy Önt is mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük!

Máv Start - Vasúti menetrend

Máv Start - Vasúti menetrend

Tisztelt Látogató! Kedves Utasunk! Szeretettel köszöntök minden böngészőt a MÁV-START honlapján, ahol reményeink szerint minden olyan információt megtalál, ami a vasúti utazáshoz fontos lehet. Szolgáltató vállalat vagyunk, tehát elsődleges célunk az utasok elégedettségének növelése kell, hogy legyen. Ennek fontos eleme az is, hogy weblapunk látogatói gyakran visszatérjenek internetes felületünkre. Éppen ezért szándékunk szerint internetes portálunkat folyamatosan, frissítjük, és újabb információk kerülnek fel. Ennek eredményeként belföldi és nemzetközi utazási ajánlatainktól kezdve a vállalat működésével kapcsolatos híreinkről, fejlesztéseiről is értesülhetnek. Fontosnak érezzük, hogy önálló gazdasági társaságként folyamatosan erősítsük a társadalomban betöltött szerepünket. Hisszük, hogy társaságunk a közösségi közlekedésben meghatározó szerepet vállalhat, amelynek következményeként a vasúti személyszállítás jelentősége a jövőben felértékelődik. Ezért a vasúti személyszállítás műszaki, technológiai fejlesztése mellett az egyik legfontosabb célunk, hogy a vasúttal utazók arányát növelhessük.

Volán Hivatalos Menetrend

Volán Hivatalos Menetrend

VOLÁN Hivatalos Menetrend Online A Tömegközlekedés Hivatalos Menetrendjei - Egy helyen ! A keresőprogram a Volán társaságok 2009-2010. évi menetrendjeit tartalmazza, melyek 2010. december 11-ig érvényesek.

Tuti menü