Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Időjárás képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Időjárás - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Időjárás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Időkép időjárás

Időkép időjárás

7 napos időjárás előrejelzés és élő időjárás térképek: hőtérkép, légnyomástérkép, széltérkép, felhőkép, radar, műholdkép, időkép, hótérkép és viharjelzés a Balatonon látogatóink aktív részvételével készítve.

Köpönyeg - 15 napos időjárás előrejelzés

Köpönyeg - 15 napos időjárás előrejelzés

A Köpönyeg.hu küldetése egy olyan meteorológia portál létrehozása, ami 15 napos, középtávú meteorológiai előrejelzéssel szolgál, mely egyedülálló a weben. Az évek során bebizonyosodott, hogy szükség van egy hosszabb távú előrejelzésre; sőt a Köpönyeg.hu előrejelzése Magyarország legkedveltebb előrejelzésévé vált az utóbbi időben. Az előrejelzések népszerűségét bizonyítja, hogy a kezdetben pár ezres rajongótábora a Medián adatai szerint két év alatt napi negyvenezer, havi negyedmillió egyedi látogatóra nőtt.

Meteo21 - A XXI. század időjárása

Meteo21 - A XXI. század időjárása

A XXI. század időjárása - Meteo21. Magyarország nagyobb városainak napi és heti, időjárás előrejelzése, hójelentése, hőmérséklet és szél előrejelzése. Az időjárásról az oldalon még olvashatunk érdekességeket, információkat...

MetNet - Online időjárás jelentés

MetNet - Online időjárás jelentés

Az ezredforduló idején a meteorológia témaköre még meglehetősen fehér folt volt a magyar nyelven elérhető internetes oldalak között. A meteorológiai témájú oldalak ritkaságszámba mentek, és a meglévők is meglehetősen kezdetlegesek voltak. Ezt a hiányosságot pótolandó 2000 nyarán három meteorológus egyetemi hallgató úgy döntött, hogy belefog egy meteorológiai témájú honlap kialakításába. Büszkeséggel tölt el minket az a tény, hogy azóta már összességében 2100 felett jár a naponta rendszeresen kiadott előrejelzéseink száma, azaz 6 éve minden nap készül friss prognózis.

OMSZ - Időjárás

OMSZ - Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a köz szolgálatában töltött több, mint 135 év során mindig arra törekedett, hogy a lehető legjobb meteorológiai, levegőkörnyezeti információkkal szolgáljon mindenkinek, így Önnek is. Ezen az oldalon megtalálja mindazt, ami a hátterében áll a megbízható meteorológiai információk előállításának: az intézmény hagyományai, szervezeti felépítése, tevékenységének sokszínűsége, a tudományos munka jellege és eredményessége.

Weather Underground (H, GB)

Weather Underground (H, GB)

Weather Underground provides weather information for worldwide locations, including current conditions, hourly forecasts, radar and satellite maps. Specialized weather products include severe weather alerts, hurricane tracking, ski and sports weather, marine and aviation weather and user-contributed photographs.

Zivatar

Zivatar

Információk az aktuális időjárásról. Élő adatok és webkamera képek Budapestről. Radarképek a közeli országokból (horvát, román, szlovén radarkép). Észleléseink naplója, tudományos-ismeretterjesztő cikkek, kéktúra adatlapok, túra és teljesítménytúra beszámolók taláhatóak a weboldalon.

Tuti menü