Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kirándulás, Gyalog túra képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Kirándulás, Gyalog túra - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Kirándulás, Gyalog túra
Keresés
Találatok száma - 14 db
Baraka - Kalandtúra, gyalogtúra

Baraka - Kalandtúra, gyalogtúra

Mi a Barakánál kalandtúrákat szervezünk, természeti látnivalókat érintő körutazásokat és gyalogtúrákat. Utazásaink nagyon sokfélék, könnyűek, nehezek, rövidek, hosszúak. Választhatsz kempinges túrát Európában, kényelmesebb kalandnyaralást, afrikai expedíciót, himalájai gyalogtúrát, dél-amerikai kalandtúrát - nagyon széles a választék. Egy dolog azonban az összes utunkra jellemző: igyekszünk minél több időt aktívan eltölteni a természetben.

Bihari Túrák Egyesület

Bihari Túrák Egyesület

Egyesületünk kalandtúrákat, kirándulásokat szervez és vezet a Bihar és Erdély hegyei között. '30 váras túra' néven Erdélyben, Szász erődtemplomok (pl. Kerc, Kereszténysziget, Szászorbó, Lesses, Szelindek, stb.) megismerésére állítottunk össze egy hetes kirándulást, vagy csak egy hosszú hétvégékre szóló programot. Moldvai Csángó néprajzi kirándulás keretében ismerkedhetünk meg a Csángó népszokásokkal, viseletekkel, a mai mindennapjaikkal néprajzkutató társaságában. Csíksomlyói búcsúra zarándokolunk,és a Háromszéki kolbászparádén mérjük össze kolbászkészítő tudásunkat, ill szurkolhatunk a Békéscsabai csapatainknak. Az Erdélyi szigethegység - Bihar hegyeiben felfedezhetjük a Boga völgye, Padis, Csodavár, Medvebarlang, Galbina-kőköz, Szamos-bazár, Bársza-katlan, Elveszett világ és még száz Európában egyedülálló természeti csodát. Felkeressük a Béli-hegység gyönyörű erdeit, Menyháza, Biharfüred, és Szegyesd völgye környéki tájakat is, miközben a természetvédelemre, környezettudatos életmódra tanítjuk a ifjabb generációkat. Szervezünk cégeknek csapatépítő túrákat, iskoláknak osztálykirándulásokat. Csatlakozz hozzánk, túrázz velünk!!

Dunakanyartúra

Dunakanyartúra

A Dunakanyartúra oldalt azért hoztuk létre, hogy egész évben túrázási lehetőséget biztosítsunk az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Célunk, hogy programjainkkal felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód jelentőségére, valamint a természetjárás szépségeire és megóvásának fontosságára. Vízen, erdőben, nagy városokon és kis falvakon keresztül szeretnénk bemutatni hazánk szépségeit. Programjaink között megtalálhatóak a csapatépítő és iskolai programok, vízitúrák, valamint Nordic Walking oktatás egyaránt.

Grand Tours - Nordic Walking túrák

Grand Tours - Nordic Walking túrák

19 éve biztonságosan, utasaink legnagyobb megelégedésére utaztatunk külföldre és belföldre egyaránt. Honlapunkon külföldi, belföldi, egzotikus utazások közül válogathat. Célországaink: Görögország, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Románia és Spanyolország. Oldalunkon foglalhat repülőjegyet és választhat buszos utazásaink közül.

Gyalogtúra - ITour - Vándorok

Gyalogtúra - ITour - Vándorok

Ezen az oldalon túrákkal kapcsolatos információkat talál a kedves látogató. Túra és programajánló az egész ország területéről. Gyalog-, teljesítmény-, vizi- és kerékpáros túrák leírása. Az oldalon találhatók még szálláshelyek, illetve hasznos tanácsok túrázáshoz túrázóknak.

Gyalogtúrák az Aggteleki Nemzeti Park területén

Gyalogtúrák az Aggteleki Nemzeti Park területén

Az Aggteleki Nemzeti Parkot nemcsak a barlangok miatt érdemes meglátogatni, hanem a számtalan tanösvény és túra útvonal végett is. Hiszen mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb útvonalat, kisgyermekesektől kezdve, a hobbi kirándulókon át, a profi túrázókig. Az útvonalak sok esetben oktató célzattal lettek kiépítve, így az aktív kikapcsolódás, környezeti neveléssel párosulhat. Az ökotúrák egész éven átívelő felszíni túrasorozat. Rendszerint jeles napokhoz vagy bizonyos növény virágzásához, állatok (békák, madarak, lepkék) jellemző előfordulásához és aktivitási idejéhez kapcsolódik, illetve a térség egy-egy kultúrtörténeti látnivalóját mutatja be.

Hétpecsétes vártúrák

Hétpecsétes vártúrák

Hétpecsétes Vártúrák elnevezéssel 2009. március 1-i kezdettel pecsétgyűjtős játékot hirdetünk! A játék lényege, hogy az erre a célra árusított Hétpecsétes Vártúrák 1. Pecsétgyűjtős Kalauzba három éven belül össze kell gyűjteni a megadott hét Veszprém megyei vár: Csesznek, Csobánc, Nagyvázsony, Somló, Sümeg, Szigliget, és Várpalota várainak saját pecsétjét!

Holpihenj -  Ötletek kikapcsolódásra

Holpihenj - Ötletek kikapcsolódásra

A holpihenj weboldal küldetése, hogy időről-időre összegyűjtse Magyarország legjobb helyeit, ahol kikapcsolódhat! Legyen szó városnézésről, biciklitúráról vagy fürdőzésről, mi számos fantasztikus helyet tudnunk ajánlani Önnek, amelyekben biztosan nem fog csalódni! Nem tudja eldönteni, hová menjen kirándulni? Vajon melyik lehet a legjobb termálfürdő? Mit érdemes megnézni egy városban? Mi segítünk a választásban!

Képek erdélyi túrákról

Képek erdélyi túrákról

Kirándulások alatt készített saját fényképeim erdélyi tájakról, híres látványosságokról (kis történelmi áttekintővel, földrajzi leírással minden helyszínről): Madarasi Hargita, Bözödi tó, Zeszpezel, Bucsin, Hét Létrák - Brassó környékén, Németkalap, Istenszéke, Almási barlang, Fancsal, Gödemesterháza, Varság, Borszék, Bogdán, Dragan völgye.

Hirdetés
Kirándulások

Kirándulások

Cégünk azzal a céllal indította el a kirandulasok.hu internetes portált, hogy mindenki számára könnyen áttekinthetően és igényesen bemutassa Magyarország turisztikai helyszíneit, értékeit. Szeretnénk, - hogy mindenki megtalálja pénztárcájához mérten az utazási lehetőségeket, - az utazni vágyókat a sok utánajárástól megkímélni, - ötletet adni a család hétvégi-, nyári-, téli utazásaihoz, - megkönnyíteni a pedagógusok osztálykirándulás szervezését, - a szülőknek segítséget nyújtani gyermekeik nyári táborának megtervezésében, - a végzős diákok bankett helyszín választását menü ajánlatokkal és árakkal segíteni.

Motoros és gyalogtúrák erdélyben

Motoros és gyalogtúrák erdélyben

Motoros és buszos erdélyi gyalogtúrák a Fogarasok szervezésében A Fogarasok azzal a szándékkal alapítódott, hogy kiszakítson Téged a szürke hétköznapokból és elkísérjen egy gyalogtúrára, kalandnyaralásra vagy éppen egy hosszú hétvégés hegyi gyaloglásra a természetbe, ide Erdélybe. Nevét a Déli Kárpátok legszebb és legmagasabb masszívumáról, a Fogarasi Havasokról kapta. Hosszú évek során szerzett magashegyi túravezetési tapasztalattal szeretnénk közbenjárni Számodra mindahhoz, hogy extrém vagy akár könnyed, közvetlen, családias, jó hangulatú gyalogtúráinkon vehessél részt.

Pécsi Melitta SE - Gyalogtúrák

Pécsi Melitta SE - Gyalogtúrák

A Pécsi Melitta Szabadidő Sportegyesület honlapja. A pécsi szabadidősport szervezője immár 20 éve, az igazi sport Pécs! Az SE programja szinte egész évre kiterjed, februártól egészen december 31-ig. Több sportágat magában foglaló ( futás, kerékpározás, túrázás, úszás, kispályás labdarúgás, stb. ) tevékenysége során több ezer ember szabadidős foglalkozását, mozgását biztosítja.

Regéci Vár és Látogatóközpont

Regéci Vár és Látogatóközpont

A megújult Regéci Vár és Látogatóközpont 2015 júniusában nyílik meg. A beruházás során a Felsővárban 503,2 m2 alapterületű fedett kiállítótér létesül, amely a vár történetét bemutató gyűjteménynek, interaktív kiállításnak és a régészeti feltárás leletanyagának ad majd otthont. Továbbá egy 1.100 m2 területű rendezvénytér kialakítására is sor kerül, ahol a vár és az ott élők mindennapjait feldolgozó tematikus programsorozatok, lovagi tornák teszik majd teljessé a látogatói élményt. A programokról, rendezvény lehetőségekről és a környékbeli attrakciókról a vendégek az új információs épületben kapnak eligazítást a vár közvetlen közelében. A projekt részét képezi Regéc falu központjában egy új turisztikai fogadóépület, és látogatóközpont kialakítása is. A zárt, egész évben látogatható tárlat mellett egy állandó szabadtéri kiállítás is helyet kap. Ezzel párhuzamosan a jelentősen leromlott Felső Vár falai a korabeli ábrázolások alapján lesznek rekonstruálva, hogy a látogatók részére értelmezhető legyen a vár egykori felépítése, tagolódása, építési története. A kapcsolódó romterület és a várat körülölelő vadregényes természeti környezet ideális kirándulási lehetőséget biztosít majd.

Szabadidő - Zalakaros - Kirándulás, gyalogtúra, sport

Szabadidő - Zalakaros - Kirándulás, gyalogtúra, sport

Zalakaroson számos szabadidős program várja turistákat. Az élmény- és gyógyfürdőkön kívül választhatjuk a lovaglást, a gyalogtúrát, kerékpártúrát vagy ellátogathatunk a Bivalyrezervátumba, Nagykanizsára, Zalaegerszegre is. Ezeken kívül több sportolási lehetőség közül is választhatunk, úgy mint a tenisz, a horgászat, a vadászat vagy a foci.

Tuti menü