Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kirándulás, Gyalog túra képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Kirándulás, Gyalog túra - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Kirándulás, Gyalog túra
Keresés
Találatok száma - 7 db
Dunakanyartúra

Dunakanyartúra

A Dunakanyartúra oldalt azért hoztuk létre, hogy egész évben túrázási lehetőséget biztosítsunk az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Célunk, hogy programjainkkal felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód jelentőségére, valamint a természetjárás szépségeire és megóvásának fontosságára. Vízen, erdőben, nagy városokon és kis falvakon keresztül szeretnénk bemutatni hazánk szépségeit. Programjaink között megtalálhatóak a csapatépítő és iskolai programok, vízitúrák, valamint Nordic Walking oktatás egyaránt.

Hétpecsétes vártúrák

Hétpecsétes vártúrák

Hétpecsétes Vártúrák elnevezéssel 2009. március 1-i kezdettel pecsétgyűjtős játékot hirdetünk! A játék lényege, hogy az erre a célra árusított Hétpecsétes Vártúrák 1. Pecsétgyűjtős Kalauzba három éven belül össze kell gyűjteni a megadott hét Veszprém megyei vár: Csesznek, Csobánc, Nagyvázsony, Somló, Sümeg, Szigliget, és Várpalota várainak saját pecsétjét!

Képek erdélyi túrákról

Képek erdélyi túrákról

Kirándulások alatt készített saját fényképeim erdélyi tájakról, híres látványosságokról (kis történelmi áttekintővel, földrajzi leírással minden helyszínről): Madarasi Hargita, Bözödi tó, Zeszpezel, Bucsin, Hét Létrák - Brassó környékén, Németkalap, Istenszéke, Almási barlang, Fancsal, Gödemesterháza, Varság, Borszék, Bogdán, Dragan völgye.

Kirándulások

Kirándulások

Cégünk azzal a céllal indította el a kirandulasok.hu internetes portált, hogy mindenki számára könnyen áttekinthetően és igényesen bemutassa Magyarország turisztikai helyszíneit, értékeit. Szeretnénk, - hogy mindenki megtalálja pénztárcájához mérten az utazási lehetőségeket, - az utazni vágyókat a sok utánajárástól megkímélni, - ötletet adni a család hétvégi-, nyári-, téli utazásaihoz, - megkönnyíteni a pedagógusok osztálykirándulás szervezését, - a szülőknek segítséget nyújtani gyermekeik nyári táborának megtervezésében, - a végzős diákok bankett helyszín választását menü ajánlatokkal és árakkal segíteni.

Motoros és gyalogtúrák erdélyben

Motoros és gyalogtúrák erdélyben

Motoros és buszos erdélyi gyalogtúrák a Fogarasok szervezésében A Fogarasok azzal a szándékkal alapítódott, hogy kiszakítson Téged a szürke hétköznapokból és elkísérjen egy gyalogtúrára, kalandnyaralásra vagy éppen egy hosszú hétvégés hegyi gyaloglásra a természetbe, ide Erdélybe. Nevét a Déli Kárpátok legszebb és legmagasabb masszívumáról, a Fogarasi Havasokról kapta. Hosszú évek során szerzett magashegyi túravezetési tapasztalattal szeretnénk közbenjárni Számodra mindahhoz, hogy extrém vagy akár könnyed, közvetlen, családias, jó hangulatú gyalogtúráinkon vehessél részt.

Hirdetés
Pécsi Melitta SE - Gyalogtúrák

Pécsi Melitta SE - Gyalogtúrák

A Pécsi Melitta Szabadidő Sportegyesület honlapja. A pécsi szabadidősport szervezője immár 20 éve, az igazi sport Pécs! Az SE programja szinte egész évre kiterjed, februártól egészen december 31-ig. Több sportágat magában foglaló ( futás, kerékpározás, túrázás, úszás, kispályás labdarúgás, stb. ) tevékenysége során több ezer ember szabadidős foglalkozását, mozgását biztosítja.

Szabadidő - Zalakaros - Kirándulás, gyalogtúra, sport

Szabadidő - Zalakaros - Kirándulás, gyalogtúra, sport

Zalakaroson számos szabadidős program várja turistákat. Az élmény- és gyógyfürdőkön kívül választhatjuk a lovaglást, a gyalogtúrát, kerékpártúrát vagy ellátogathatunk a Bivalyrezervátumba, Nagykanizsára, Zalaegerszegre is. Ezeken kívül több sportolási lehetőség közül is választhatunk, úgy mint a tenisz, a horgászat, a vadászat vagy a foci.

Tuti menü