Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lovas túra képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Lovas túra - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Lovas túra
Keresés
Találatok száma - 6 db
Equital Lovasudvar

Equital Lovasudvar

Miért pont ide ? Jogosan merülhet fel kérdés mindenkiben, aki éppen a site-ot nézegetve próbálja eldönteni, hogy a valóságban mi van a képek, információk mögött. Elsősorban az, amit lát és ami le van írva. A képek a jelen állapotot mutatják, a leírások pedig az általunk biztosan vállalható és szerintünk színvonalas szolgáltatásokat tükrözik. Ami viszont nem derül ki elsőre. Jómagam kb. 300 lovardát néztem meg személyesen kül- és belföldön, jókat, rosszakat vegyesen, mindegyikből tanulva egy kicsit. Ezen tapasztalatok alapján próbáltunk létrehozni egy helyet, ahol a lovak és lovasaik is jól érzik magukat, remélhetőleg kompromisszumok nélkül. Fontosnak tartjuk, hogy személyesen foglalkozzunk vendégeinkel, ha szállóvendég, ha lovagolni jön, de ha csak körülnézni is jön be hozzánk. Szolgáltató egységeinket nem egy nagy épületkomplexumban helyeztük el, hanem önálló épületeket hoztunk létre számukra. Így vendégeink a több mint 2 hektáros kertben sétálva érhetik el egyes létesítményeinket. Mi, akik az Equital Lovasudvart üzemeltetjük sosem szándékoztunk vendéglátó nagyüzemet létrehozni. Sokkal inkább egy családias, barátságos, komfortos helyet, ahol van körülöttünk tér, és amely nyugalmat sugároz . Ahol a gyerekek is jól szórakoznak, és az sem unatkozik, aki nem lovagol. Egyszóval egy helyet, ahová mi magunk is mennénk. Egri Tamás és Wortmann György tulajdonosok

Erdélyi lovastúrák

Erdélyi lovastúrák

Nevem Koczka Béla, 42 éves vagyok, két gyermekem van. 20 éves korom óta foglalkozom lovakkal, ez idő alatt főleg gyermekekkel ismertettem meg a lovaglást és öt éven keresztül lovasterápiás munkát végeztem. Öt éve szervezek erdélyi lovastúrákat, ahol kezdőtől haladóig mindenféle korosztályból kikerülő vendégekkel túráztam eddig. A nyáridőt most már hagyományosan Erdélyben töltöm lovainkal és igyekszem minél változatosabb túraútvonalakat találni.

Filly és barátai - lovastúra beszámolók

Filly és barátai - lovastúra beszámolók

Filly és barátai - lovastúra-beszámolók (főleg). Eredetileg a paci.hu fórumán publikált, de az utókornak megőrzésre mindenképpen érdemesnek találtatott túrabeszámolók gyűjtőhelye.

Hunnatura

Hunnatura

Fedezze fel Hazánk vad szépségének és kulturális örökségének harmóniáját lóháton a magyar tanyavilág szívén keresztül itt a Kiskunsági Nemzeti Parkban. Éljen át csodálatos kalandokat és szenteljen pár napot a teljes kikapcsolódásnak a természetben az elbűvölő tradicionális tanyák és a hagyományokat szintén tükröző luxus szállodák világában. A teljes szabadságérzetet nyújtó, kellemes fáradtsággal eltöltő lovas nap után pedig pihenje ki magát a medenceparton, élvezze a lenyugvó nap által varázslatos színekbe öltöztetett magyar puszta levegőjét és kóstolja meg a felejthetetlen ízű ételeket és borokat.

Jakab Lovasudvar - lovastúrák és disznóvágás

Jakab Lovasudvar - lovastúrák és disznóvágás

A Jakab Lovasudvarban a lovastúrák mellett disznóvágás élményben is részesülhet az érdeklődő. Akár szemlélődőként, vagy akár a disznótor aktív résztvevőjeként átélheti mindazt, ami régen hagyomány volt. Háztáji mangalica és mangalica-vaddisznó keverékek kerülnek kés alá, melyek nevelésük során csakis természetes takarmányokon - kukorica, búza, stb. növekedtek. A kombinálható egyéb szabadidős elfoglaltságokkal, mint például: lovaskocsikázás, lovaglás, lovastúrázás, tereplovaglás stb. A disznóvágás végeztével lehetőség van késztermék vásárlására (szalámi, kolbász, szalonna, házi zsír, stb.).

Lovastúra

Lovastúra

Lovasok - Minden ami ló. Lovastúrák Magyarországon és külföldön, időpontok, leirások és információk. A weboldalon még a lovas kultúrával, lovas játékokkal, a lótartással, lótenyésztéssel kapcsolatos információkat, érdekességeket is olvashat.

Tuti menü