Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sí túra képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Sí túra - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Sí túra
Keresés
Találatok száma - 4 db
Motorosszán túra - Slide SC

Motorosszán túra - Slide SC

Motoros szán túra Erdélyben a Slide SC. szervezésében, a Madarasi Hargita környékén. Izgalmas kalandtúra motoros szánon. A családias igényes kialakítású Panzió 2-4 személyes új, összkomfortos meleg faházakkal várja a motoros szán iránt érdeklődőket. Oldalunkon többféle motoros szán túra csomagból választhat, így könnyedén megtalálhatja az önnek leginkább megfelelőbb. Ha már elege volt a száguldásból kipihenheti a fáradalmakat a szálláshelyen lévő szaunában, vagy a bárban.

Síelők weblapja

Síelők weblapja

Síelők Weblapja - a havas sportok szerelmeseinek portálja - minden ami síelés, snowboard, sífutás, és téli sport. Síutak Ausztriába, Francia-, Lengyel-, Magyar-, Német-, Olaszorszába, Svájcba, Romániába, Szlovákiába és Szlovéniába. Síoktatás és sítáborok. Programajánlatok és szállások.

Síoktatás és sítúra szervezés - Slide SC

Síoktatás és sítúra szervezés - Slide SC

Síoktatás, gyerek síoktatás és síelés Ausztriában. Honlapunkon barangolva megismerhetik sítúráink helyszíneit és síeléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat. Sítáborainkat azok számára szervezzük, akik szeretnék síelni taníttatni gyermekeiket, de esetleg ők maguk is szívesen beállnának a síoktatásra egy felnőtt csoportba, vagy olyanoknak, akik szeretnének pihenni, de közben szívesen rábíznák a gyerekeket egy megbízható magyar gyermekfelügyelőre.

Sítúra a Tátrába

Sítúra a Tátrába

Hazánkban általában, a földrajzi adottságoknak és az időjárásnak köszönhetően, csak november közepe környékén kezdődik a hivatalos síszezon. Bár a síelés igazi szerelmesei már az első fagyok beálltával nyakukba veszik síléceiket és megindulnak a környező országokba. A Travel Explore azoknak kínál szervezett sítúrákat, akik kicsit távolabb szeretnének utazni, hogy ezen téli sportnak hódolhassanak, de a spanyol és francia sítúrákon kívül, a szomszédos Szlovákiába is szervezünk utakat.

Tuti menü