Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Túlélő túra képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Túlélő túra - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Túlélő túra
Keresés
Találatok száma - 4 db
Éjszakai túlélőtúra

Éjszakai túlélőtúra

Éjszaka Budapesten sem izgalommentes hazamenni. Egy zalai diszkóból a szomszédos faluba viszont már komor lelki teher. Elhúz egy autó, a fényei eltávolodnak. Jó esetben maradnak a csillagok és a Hold, amelyek pont arra elegendőek, hogy a homályban erősebb legyen a félelmünk. Mi lehet az útmenti bokor mögött? Na és akkor mi történhet velünk egy erődben, amit a Twin Peaks óta a legfélelmetesebb helyek közé sorolunk. A tuti élményért neked is be kell menned az erdőbe!

Magyar Agrárfelsőoktatási Természetjáró Egyesület

Magyar Agrárfelsőoktatási Természetjáró Egyesület

Mi is az a Túlélőtúra? Először is tisztázzuk, hogy mi NEM! -Nem teljesítménytúra! -Nem féreg evéshez hasonló szívások sora! -Nem hétvégi kiruccanás a természetbe! -Nem élet - halál harc! Nem túl egyszerű mondatban megfogalmazva: Egy tájékozódási, stratégiai, ügyességi és logikai feladatokat is tartalmazó csapat-, túraverseny.

Survive-All - Túlélő túra

Survive-All - Túlélő túra

Fő tevékenységünk: A szervezők részéről komoly technikai hátteret és tudásszintet igénylő Túlélő Túrák, melyeket a Hollandiában alapított SURVIVE-ALL. Szervezet tapasztalatai alapján fejlesztettük ki azok számára, akik semmiféle ilyen irányú előképzettséggel nem rendelkeznek.

Túlélésre játszunk

Túlélésre játszunk

Egy baráti társaság oldalára bukkantál, akik szeretik a természetet, a túrázást, a kihívásokat, na és persze a jó öreg ágyaspálinkát. Jellemzően túlélőtúrákra verbuválódunk össze, ahol több-kevesebb sikerrel szerepelgetünk. Az eddigi túléléseink többnyire sikeresek voltak, hiszem még mindig élünk, valamint elég szép eredménylistát is sikerült összeeszkábálnunk! Az eddigi szerepléseinkről az alábbiakban olvashatsz részletes beszámolókat, valamint igyekszünk néhány fotóval is megörvendeztetni csodálóinkat!

Tuti menü