Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Túra Magazinok, Könyvek képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Túra Magazinok, Könyvek - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Túra Magazinok, Könyvek
Keresés
Találatok száma - 4 db
eXtrem - az extrém sportok lapja

eXtrem - az extrém sportok lapja

eXtrem.hu, az extrém sportok és sportolók elsőszámú oldala! Az oldalon az alábbi extrém sportokról olvashatunk cikkeket, blogokat, nézhetünk videókat, képeket: surf, hegymászás, freediving, jetski, rafting, vadvízi, kajak, evezés, wakeboard, hullámlovaglás, kitesurf, ultrafutás, mountainbike, freestyle, motocross, bázisugrás, windsurf, siklóernyő, síugrás, snowboard. Találhatunk még hazai és nemzetközi versenynaptárt is.

Makrai Tibor - Túlélőiskola

Makrai Tibor - Túlélőiskola

Napjainkban egyre nagyobb az érdeklődés az úgynevezett túlélés /survival/ iránt. Az akciófilmek szinte kötelező szereplőjévé vált a kemény katona, aki a természetben található eszközök felhasználásával száll szembe a 'rosszfiúkkal'. Érthető, hogy a magyar ifjúság egy jelentős része 'kisrambó' akar lenni, meglett családapák pedig alig titkolt infantilizmussal vágyódnak a túlélés szolidan 'nélkülözésteli' változatára. Egyre többen igyekeznek elsajátítani és gyakorolni ezt a csodálatos ismeretrendszert, mely egy rég feledésbe merült életfilozófia - a természetben, a természetből, a természettel való harmonikus együttélés - újrafelfedezése. Cikksorozatomban számukra szeretnék praktikus útmutatást adni e 'tudomány' alapfogásaiból.

Túrázás, hegymászás könyvek - Libri

Túrázás, hegymászás könyvek - Libri

Célunk, hogy vásárlóinknak a tudást és kultúrát jelentő minőségi könyvkínálatot kellemes környezetben tegyük hozzáférhetővé. Úttörő szerepet vállaltunk az online könyvkereskedelem elindításában, amikor 2000-ben létrehoztuk a libri.hu oldalt, amely azóta is töretlenül fejlődik, napjainkban pedig kiugró forgalomnövekedés előtt áll. Vállalatunk 2004-ben megvásárolta a könyvbarátok körében közkedvelt Könyvkereső weboldalt. Az interneten működő konyvkereso.hu Magyarország legteljesebb adatbázisát biztosítja, jelenleg az érdeklődők csaknem 130 ezer könyvcím között kereshetnek. A Könyvkereső mellett a Libri Online Könyvbirodalom továbbra is különálló webes üzletként működik

Turista Magazin

Turista Magazin

A Természetbarát Turista Magazin turisztikailag érdekes, látványosságával, természeti szépségeivel megkapó hazai vidéket mutat be. Turista Magazin online változatában olvashatunk többek között, utazáról, ökoturizmusról, outdoor-ról, programajánlókat, hegymászással, kirándulással kapcsolatos hasznos információkat találhatunk.

Tuti menü