Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Túra, Navigáció, GPS, Geocaching képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Túra, Navigáció, GPS, Geocaching - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Túra, Navigáció, GPS, Geocaching
Keresés
Találatok száma - 7 db
Geocaching - The Official Global GPS Cache Hunt

Geocaching - The Official Global GPS Cache Hunt

Geocaching is a high-tech treasure hunting game played throughout the world by adventure seekers equipped with GPS devices. The basic idea is to locate hidden containers, called geocaches, outdoors and then share your experiences online. Geocaching is enjoyed by people from all age groups, with a strong sense of community and support for the environment.

Geocaching Erdélyben

Geocaching Erdélyben

Fedezzétek fel és ismerjétek meg Erdély természeti kincseit és látnivalóit. A legtöbb erdélyi geoláda gyönyörűszép helyen van elrejtve, igy kincset kereshetünk a Vargyas-szorosban, az Egyes-kő mellett, Tusnádfürdő környékén, Csíksomlyón, a Bihar-hegységben levő Pádison, de akár a Fogaras, a Kelemen, a Retyezát vagy a Királykő csúcsain is. Több olyan geodoboz is be van weboldalunkon jelentve, amelyet még nem talált meg senki. Légy te az első megtaláló! Bár itt nem kapsz érte pontot és a találatért nem jár babér, felejthetetlen látnivalókban lesz részed. Ha sikerült eljutnod rejtekhelyeinkre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat.

Geocaching webáruház és túraszervezés

Geocaching webáruház és túraszervezés

Vállalkozásunk geocachinghoz kapcsolódó termékek forgalmazásával és túrák, rendezvények szervezésével foglalkozik. Az webáruház hivatalos Groundspeak disztribútor, amely a hivatalos geocaching.com oldal webáruháza. Ők gyártják a geocaching jelzésű termékeket. Geoboltban található Magyaqországon a legnagyobb választék geocoinokból és egyéb követhető termékekből. Található itt eredeti amerikai geoláda, vízálló logbook, karabíneres toll, mikroláda, nanoláda. Éjszakai rejtéshez is találsz nagyon sok hasznos felszerelést. Magyarországon ritka, s ötletes rejtéseket készíthet bárki termékeinkkel. Odafigyelünk kessertársainkra, ezért készítettünk fórumot, ahol megoszthatják tapasztalataikat az éjszakai ládázással, termékeinkkel kapcsolatban és egyéb más témákban. A túrázók nagy ellensége a kullancs, ezért található az oldalon Kullancsinfó is, ahol rövid tájékoztató cikk van a kullancsokról, s be is jelentheti bárki, hogy hol és mennyi idő alatt hány kullancsot sikerült begyűjtenie. Ezen kívül szállásajánló is van, amiben geoládákhoz közeli szállásokat ajánlunk.

Geochallenge GPS Events

Geochallenge GPS Events

Honlapunkon tájékozódhat a Geochallenge Programokról, a különféle szervezetfejlesztési- és csapatépítéssel kapcsolatos szolgáltatásainkról, illetve a Budapest belvárosában működő GPS Navigációs Boltunk kínálatáról, akcióinkról. Boltunkban a GPS-eken, PDA-kon és PMR rádiókon túl immáron a radardetektorok is megtalálhatók, melyekről bővebb információt a radardetektor.hu oldalon találhat.

GPS mint túraeszköz

GPS mint túraeszköz

Ezen az oldalon talán kicsit szárazon, de az általános tapasztalataimat szeretném összegyűjteni a GPS használatáról túráim során, amit elsősorban Garmin tulajdonosok hasznosíthatnak, de talán rá lehet húzni a dolgokat más készülékre is.

Iránytű GPS - Navigációs bolt

Iránytű GPS - Navigációs bolt

A boltunkba - webáruházunkban GPS készülékek nagy választékát találja meg a kedves látogató. Termékeink Garmin, Mio, iGO térképek, autó-, hajó-, repülő-, motor- és túra navigációs készülékek, kiegészítők...

Magyarország hivatalos geocaching honlapja

Magyarország hivatalos geocaching honlapja

A geocaching lényege, hogy egy jól lezárt ládikát a vállalkozó kedvű játékos elrejt egy általa kiszemelt, valamilyen szempont szerint megismerésre, felfedezésre érdemesnek ítélt helyen, és egy erre alkalmas GPS készülékkel a megfelelő módon rögzíti a rejtekhely (ez a "cache") pontos koordinátáit. Ezeket az adatokat eljuttatja hozzánk és a geocaching nemzetközi honlapjára (szükség esetén utóbbiban segítséget nyújtunk, így egy kis késéssel valamennyi nálunk szereplő koordinátát feltöltünk a nemzetközi lapra is). Mi is, a nemzetközi lap is mindenki számára elérhetővé teszi az adatokat. Elég ezek után meglátogatni az oldalainkat, és már indulhat is a GPS-es kincsvadászat!

Tuti menü