Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Túra portál képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Túra portál - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Túra portál
Keresés
Találatok száma - 21 db
Adventures

Adventures

Túráinkon, kirándulásainkon a részvétel ingyenes, Téged is várunk a csapatban. Általában Budapest környéki, hétvégi programokat szervezünk, de a különböző Magyarországi túrahelyekre alkalmanként autós kirándulás is lehetséges a résztvevők igényétől függően. Nyitott a csapat, várunk! Örülünk, ha csatlakozol hozzánk. Az élményt, melyet megszerzel egy kirándulás során, senki nem veheti el Tőled, csak a Tied. Mi csak elkísérünk, ott vagyunk Veled, hogy örömödben osztozzunk. Ettől jó a csapat.

Aktuális túrák és leírások - SportersPlanet

Aktuális túrák és leírások - SportersPlanet

SportersPlanet portál egy nemzetközi sportolói közösséget épít. Mutatkozz be Te is ,ha sportoktató, edző és/vagy túravezető vagy a Tagok és Cégek között és töltsd fel aktuális oktatások, edzések, túrák, táborok leírását, készíts galériát, népszerűsítsd sportodat és oszd meg mindenkivel a lehetőséget. Ingyenes!!! Kezdd el még ma!

Dunakanyar - túraajánlatok

Dunakanyar - túraajánlatok

Dunakanyar.hu - Regionális, Turisztikai és Információs Portál - A Dunakanyar internetes kapuja. Az oldalon többek között túraajánlatokat, renszeres programokat, fesztiválokat és régióinformációt is találhatunk.

Ikaland - kalandtúra és trekking, hegymászás...

Ikaland - kalandtúra és trekking, hegymászás...

Az iKaland.hu egy olyan közösségi pont a világhálón, ahol túrázás és a világutazás kedvelői információra és egymásra találnak. Hiszünk abban, hogy a természetben szerzett élményeknek és az ott felfedezett hangulatoknak sajátos, pozitív hatása van a gondolatvilágodra. Ezért összehajolt néhány expedíciós hegymászó és javíthatatlan világcsavargó, aminek az eredménye ez a honlap és a "bevállalós, kiscsoportos kalandutazások".

Kaland az Élet

Kaland az Élet

A Kaland az Élet a Pécsi Tudományegyetem felelősségteljes turizmust kutató műhelyének utazásszervező projektje. Nem egy profitorientált utazási iroda, bár hogy az utazásszervezésre vonatkozó magyarországi szabályozásnak megfelelően ne kövessünk el törvénysértést, egy elveinkkel azonosulni tudó utazási irodával működünk együtt. A kutatóműhellyel szoros összefogásban több feladatunk is van: 1. a nálunk még szinte ismeretlennek számító felelősségteljes turizmus előnyeinek gyakorlat közbeni bemutatása a tömegturizmus hátrányaival szemben a szélesebb körű utazni vágyó nagyközönség számára. 2. a résztvevők "beavatása" az egyéni utazás fortélyaiba. 3. földrajzi ismeretek oktatása felnőttek számára, nem tantermi keretek között. 4. a tömegturizmus okozta környezeti, társadalmi, illetve erkölcsi károkra és veszélyekre történő figyelemfelhívás. Ezen feladatok érdekében évente maximum 2-3 alkalommal kiscsoportos utazást szervezünk a sajátunktól teljesen különböző kultúrájú területekre, legfőképpen délkelet-ázsiai országokba. Tesszük mindezt úgy, hogy a velünk utazók egy vidám kis csapat résztvevőjeként, főként harmadik világbelinek nevezett országokba utaznak, romlatlan helyiekkel és kevés túristával találkoznak, elsőre fura, de nagyon finom ételeket esznek, és közben rengeteget nevetnek, tanulnak, látnak, szórakoznak, tapasztalnak és töltődnek.

Kirándulástervező

Kirándulástervező

Portálunk használatával könnyen megtervezheti családi, baráti, vállalati kirándulásait, melyekhez a költségeket is kikalkulálhatja. Keresse fel az ország látnivalóit! Akár lazításra, akár aktív pihenésre, vagy kulturális kikapcsolódásra vágyik, itt mindent megtalál! Gyűjtse össze virtuális batyujába a kiválasztott látnivalókat és kerekedjen fel! Magyarország várja Önt!

Mátra teljesítménytúrázója 2011 teljesítménytúra mozgalom

Mátra teljesítménytúrázója 2011 teljesítménytúra mozgalom

Remélem, hogy nagy élményt fog nyújtani az általunk kínált lehetőség és bízom benne, hogy sok élménnyel, baráttal és szép tájjal fogsz gazdagodni a mátrai teljesítménytúráid során. Örömünkre szolgál, hogy igen széles a paletta a kis hegységünkben. Megtalálhatóak itt az igen kemény, nagy fizikai kihívást igénylő teljesítménytúráktól kezdve az egészen kicsiknek szóló, családbarát teljesítménytúrák is.

Ökotúrák - Táborok - Erdei túrák

Ökotúrák - Táborok - Erdei túrák

Vállalkozásunk1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy a gyerekek környezeti tudatformálást, a természeti nevelést és a természetben való felüdülést elősegítse. Évente több ezer gyereknek mutatjuk be, a ma már Világörökségként jegyzett Fertő-táj (beleértve a Fertő-Hanság és az ausztriai Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Parkot is) és Sopron környékének természeti értékeit, szépségeit, mely tavalytól a magashegységek varázslatos világával is bővült. 2006-tól a túráink mellett a mi üzemeltetésünkben kerül a Na-túra Erdei Vendégház, melyb mind a túráinkon résztvevőknek, mind pedig a nyugalmat, csendet, madárdalt kedvelőknek nyújt ideális szálláslehetőséget. A gyerekek élménybeszámolói és egyéb fórumok alapján, egyre több családhoz jutott el ökotúráink híre, melynek hatására egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a családok és baráti társaságok részéről. Egyre többen kíváncsiak évente akár többször is az itteni élővilágra, hisz az mindig más és más arcát mutatja. Aki már részt vett túráinkon, az remélhetőleg kellemes élményeket idézhet fel honlapunk alapján, a többieknek pedig reméljük sikerül felkelteni érdeklődését.

Sétafika túraportál

Sétafika túraportál

A túrázás, kirándulás élménye összehoz minket... Ingyen szervezünk gyalogos-, kerékpáros és vízitúrákat, önköltségi alapon veszünk részt rajtuk és kötetlenül érezzük jól magunkat ezeken a szabadidős programokon! Gyere Te is velünk! ...Járd be az ismeretlent, szerezz maradandó élményeket!

Hirdetés
Teknősbéka túracsoport

Teknősbéka túracsoport

Főleg fiatalok (vagy lelkileg fiatal idősebbek :P ) részére szervezünk túra, bicaj és evezős programokat. Elsősorban belföldi egynapos túráink vannak jelenleg, de megfelelő érdeklődés reményében tervezzük hosszabb több napos, esetleg külföldi programok lebonyolítását is. A túrák önköltségesek, minden esetben mindenki csak a saját szükségleteinek megfelelően kell hogy költsön (utazás, étkezés, szállás).

Teljesítménytúra

Teljesítménytúra

Teljesítménytúra. zivatar. hu Természetjárás, magyarországi teljesítménytúrák leírásai és adatai, túrabeszámolók, tájképek és túrafotók, GPS mérések eredményei, meg minden ami csak kellhet....

Teljesítménytúrázók Társasága

Teljesítménytúrázók Társasága

A TTT önálló közhasznú egyesületként továbbra is minden szervezettől függetlenül, de azokkal kapcsolatot tartva és együttműködve fejti ki tevékenységét. Célkitűzései a teljesítmény túrázók igényeinek, elvárásainak kielégítése, érdekképviselete, a teljesítménytúrázás népszerűsítése.

Trackabee

Trackabee

Mit gyűjtöget a trackabee méhecske? Túraleírásokat, beszámolókat, GPS trackeket, fényképeket, tuti tippeket, túrázáshoz, hegyikerékpározáshoz, hegymászáshoz, és mindenféle outdoor tevékenységhez. Csatlakozz a trackabee csapatához, szerezz és adj túraötleteket.

TrekWolf túravezetés

TrekWolf túravezetés

A túrák vezetését azért vállaljuk, mert szeretnénk megismertetni minden érdeklődővel azt az élményt, amit mi már átéltünk, megtapasztaltunk. Bízunk benne, hogy ennek hatására a velünk tartókban is olyan szemléletmódot, életstílust sikerül kialakítani, amely magában foglalja a hegyek iránt érzett csodálatot és alázatot, a természet szeretetét és tiszteletét, valamint az egészséges életmód kialakításának igényét.

Túra lehetőségek a Szigetközben

Túra lehetőségek a Szigetközben

Bemutatkozik a Szigetköz Portál, ahol betekintést nyerhetsz a térség életébe, hasznos információkhoz juthatsz, ha ide tervezed a vakációdat. Egyszóval minden fontos tudnivalóra szert tehetsz. Fedezd fel Szigetköz világát, mint túrázó. Útnak indulhatsz biciklivel, lóval és gyalog a szárazföld felfedezéséhez, viszont a vízi világ megismeréséhez már szükséged lesz csónakra, kajakra, kenura. Természetesen ezeket az eszközöket nem muszáj otthonról cipelned, hanem ki is bérelheted őket az oldalon megtalálható lista ebben is a segítségedre lesz. Jó utat!

Túraindex

Túraindex

Összegyűjtöttük a Kárpát-Medence látnivalóit! Egy egész csapat dolgozott azon, hogy létrehozzuk Magyarország turisztikai célpontjainak legrészletesebb adatbázisát. Tartalmaink legnagyobb része a Wikipédián és az interneten szabadon elérhető tartalmak gondos válogatása után került bele a rendszerünkbe, de számos sehol máshol nem található érdekes látnivalót is listázunk.

Túravezetés - A természetjárásról mindenkinek

Túravezetés - A természetjárásról mindenkinek

Mi is a túravezetés? Ez még akkor kezdődött - mesélik az "öregek" - amikor gyerekek voltunk, először csak heccből, kimerészkedtünk az erdőbe. Aztán később, valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag egyre többet jártunk oda. Szinte miden hétvégén kirándultunk. És amikor csak lehetett elvittük a barátainkat is. Később ez a kellemes időtöltés egy hobbivá nőtte ki magát, majd megérett bennünk a vágy hogy jobban megismerjük a környezetet, ahol szabadidőnk nagy részt eltöltöttük. Amikor megismertük, akkor pedig egyre több emberrel próbáltuk megszerettetni, egyre több embert próbáltunk bevonni ebbe a mi "kedvenc" időtöltésünkbe, a természetjárásba.

Tuti menü