Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Túra térkép képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Túra térkép - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Túra térkép
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bükk turistatérkép

Bükk turistatérkép

A Bükk hegység Magyarország északkeleti részén emelkedik a Kárpátok legbelső hegylánca, az Északmagyarországi-Középhegység tagjaként. Változatos felépítésű, ritkán lakott belsejének tájképi adottságai az ország egyik igen kedvelt turisztikai terepévé teszik. A központi terület 1977 óta Magyarország egyik nemzeti parkja. A Bükk 1930-as évekből származó ("angyalkás") túristatérképe 1:50000 méretarányban készült, és pontosabb, részletesebb volt a későbbi időszakok hasonló kiadványaitól. Azóta természetesen sokminden megváltozott: utak épültek (más utak, vasutak eltűntek), kőbányák, települések terjeszkedtek, barlangokat tártak fel, és teljesen átalakult a túristajelzések hálózata is.

Cartographia - Turistatérképek, túrakalauzok

Cartographia - Turistatérképek, túrakalauzok

Cartographia a térképszakértő. Belföldi és külföldi utazáshoz, kiránduláshoz turistatérképek, digitális térképek, turistakalauzok, útikönyvek széles válsztékával várjuk a Cartographia webáruházában.

Erdély - Romána turistatérkép gyűjtemény

Erdély - Romána turistatérkép gyűjtemény

Gyűjtemény a világ minden részéről. Turistatérkép (harta turistica, hiking map) Erdély - Románia hegyeiről. Kormányblog - Itt érdekes információkat találhatunk, túrákról, programokról képekkel megtűzdelve.

Erdélyi tájak - Erdélyi programok

Erdélyi tájak - Erdélyi programok

Az Erdélyi tájak szépségét sok míves fotóalbumban csodálhatjuk meg. Elsősorban a Kárpátok magas bércei, de az alacsonyabb hegyvonulatai is fenséges látványt nyújtanak az odalátogatónak. A Székelyföld természeti csodáit, műkincseit Erdélyi programok keretében látogatják a turisták. A Székelyföld térképeken bejelölésre kerültek a nevezetességek. Ennek alapján az egyéni turizmus keretében mindenki maga megtervezheti Erdélyi programját. Minden székelyföld térkép után részletes település listát találunk, amely magyar és idegen nyelven felsorolja a térképen lévő helységeket. Weboldalunkon www.magyarokatlasza.hu bővebb információt talál.

Magyarország turistatérképei

Magyarország turistatérképei

Ha kirándulni, túrázni vagy biciklizni készül, és már csak a térkép hiányzik az induláshoz, látogasson el online térkép áruházunkba. Nálunk biztosan megtalálja azt a térképet, amire szüksége van. Webáruházunkban megtalálja Magyarország turistatérképeit, biciklis térképeit, város és megye térképeit, ezen kívül Erdély és Románia, illetve távolabbi célpontok, országok térképeit is. A kiadványok címére kattintva pótlólagos információkat kaphat, illetve megnézheti a témához tartozó illusztrációkat. A kiválasztott térképek megrendelhetők e-mailben az oldalon található megrendelőlap kitöltésével. A kért mennyiséget kell csak beírni az ablakba, majd a mellette lévő OK gombra klikkelni. A program összegzi a megrendelést és készít egy visszaigazolást.

Mátra turistatérkép

Mátra turistatérkép

Köszöntünk a Mátra internetes útikalauzán! Ezen a honlapon sok hasznos és érdekes információt szeretnénk e hegységről a látogató elé tárni és igyekszünk mindezt élvezetes, tetszetős formában tenni. Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy idővel tényleg egy igazi útikalauz váljék belőle. Addig is... jó böngészést!

Online térképbolt - Térkép kalauz

Online térképbolt - Térkép kalauz

Online térképbolt - Térkép kalauz. Webáruházi kínálatunkban többek között turistatérképeket, atlaszokat, földgömböket, magyar és angol nyelvű útikönyveket, túra és hegymászó könyveket talál a kedves érdeklődő.

Online térképek - ingyenes térképek

Online térképek - ingyenes térképek

Online térképek Ingyenes autóstérképek, településtérképek és turistatérképek a weben: Magyarország, Románia, Szlovákia, Európa, Ausztria, Horvátország, Szlovénia, Balaton, Magas-Tátra.

OpenMaps - Digitális térképek

OpenMaps - Digitális térképek

Projektünk egy non-profit szerveződés, melynek célja, hogy GPS útvonalrögzítések segítségével olyan digitális térképeket állítson elő Közép-Európa országairól, amelyek egyaránt alkalmasak túrázásra és autós navigációra is. Ezek a térképek legyenek ingyen hozzáférhetők nem üzleti célú felhasználásra és minél több GPS készülékre, PDA és egyéb számítógépre készült programok számára értelmezhető formátumokat tegyen letölthetővé. E cél elérése érdekében wikipedia-szerűen egy internetes közösségbe gyűjtse azokat az embereket, akik szívesen részt vennének a fenti tevékenységben, mindezt egy többnyelvű weblapon.

Hirdetés
Térkép Kalauz online

Térkép Kalauz online

Ingyenes térképek, utcakeresők európai és hazai városokról. Interaktív autóstérképek, útvonaltervezés az interneten. A legjobban használható online-interaktív Magyarország térképek. A kínálat rendkívül széles, és minden szükséget kielégít: útvonaltervezés, utcakeresés, településkereső a legkisebb településen is, rendezvények, múzeumok, közérdekű információk keresése, távolságmérés, GPS koordináták, Google map térkép ...

TérképCentrum

TérképCentrum

TérképCentrum A Térképcentrumban megtalálható Magyarország 3,150 db településének térképe. Ezek a térképek nagyíthatók, kicsinyíthetők, nyomtathatók, e-mail-ben elküldhetők. Hivatkozhat a beállított térképrészletre, sőt, be is építheti Weblapjába (

Turistautak

Turistautak

A turistautak.hu Magyarország leggyorsabban fejlődő nonprofit térkép-portálja, ingyenesen hozzáférhető, igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal. A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi, és elektronikus formátumok széles skáláján publikálja. Ezen túlmenően helyek sokaságát gyűjti és csoportosítja nyilvánosan elérhető adatbázisában, információkat szolgáltat, túraútvonalakat ajánl. A nagyszabású kezdeményezésen dolgozó lelkes csapat munkája összetett: GPS-es terepbejárásoktól térképrajzoláson át a fejlesztésekig mindent magunk végzünk - szabadidőben, nonprofit alapon. Interneten szerveződő közösségünk nyitott, folyamatosan várjuk a felhasználók visszajelzéseit és újabb tagok bekapcsolódását a munka bármely szintjén.

Útvonalterv - Magyarország térkép

Útvonalterv - Magyarország térkép

Az útvonalterv.hu nemcsak Magyarország térkép és autós útvonaltervező, de az útvonaltervhez illeszkedő BKV, MÁV és helyi Volán menetrendet is elérheti a tömegközlekedési útvonal ajánlatban. Budapest területén az útvonaltervező figyelembeveszi a Fővinform által ismert forgalmi változásokat is.

Tuti menü