Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízi túra, Rafting, Hajózás képes leírás - Túra.tlap.hu
részletek »

Vízi túra, Rafting, Hajózás - Túra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tura.tlap.hu » Vízi túra, Rafting, Hajózás
Keresés
Találatok száma - 20 db
Alpes-Rafting - vadvízi túráztatás

Alpes-Rafting - vadvízi túráztatás

Fő profilunk a vadvízi túráztatás, tengeri kajakozás és az outdoor csapatépítés, vagyis a kalandprogramok. Programjaink során a célunk, az embereket kiemelni a hétköznapi életből, hogy egy számukra teljesen új környezetben, új barátokkal, egyéni és csoportos sikereik babérjával, egy aktív hétvége kellemes fáradtságával, a festői környezettől, a kristálytiszta levegőtől hosszú-hosszú időre feltöltődve térjenek haza. Minél több emberrel szeretnénk megosztani a vadvízi evezés és a szabadban töltött hétvége élményét. Hisszük, hogy ez egy olyan élmény amely megmozgatja a testet, de közben felüdíti a lelket is. A hegyek között feloldódnak a hétköznapok, a gondtalan jókedv, az élmények sokasága és a szabadság határtalan érzése veszi át a főszerepet. Ezt az érzést szeretnénk megosztani kedves ügyfeleinkel, vendégeinkel,... veletek.

Csapatépítő tréning

Csapatépítő tréning

A vadvízi evezés egy rendkívül aktív, izgalmas és magával ragadó kalandprogram. Ügyfeleink többféle lehetőség közül választhatna kalandvágyukhoz mérten: a kecsesebb, ám sportosabb kenuk (2-3 fős), vagy a stabilabb, ezáltal nagyobb biztonságérzetet nyújtó raftok (6-8 fős) közül. A nagyobb hajókat minden esetben szakképzett túravezető kormányozza. Túráinkon képzett vezetők ügyelnek az Ön biztonságra, akik nemzetközi rafting túravezetői-, szlovén vadvízi mentő-, és elsősegély-nyújtó vizsgával rendelkeznek.

Fröccs Vadvízi Klub - Rafting

Fröccs Vadvízi Klub - Rafting

Kis csapatunk tagjai nagy lelkesedéssel és tapasztalattal vetik bele magukat, - és reméljük - túrázóinkat is a "mély vízbe". Vadvízi Klubunk 1997 óta működik, áprilistól októberig minden hétvégén szervez vadvízi programokat. Túravezetőink létszáma is egyre bővül.

Gyimesi és Társa Vízitúrák

Gyimesi és Társa Vízitúrák

Gyimesi és Társa Vízitúrák - Záhony, Túristvándi Elgondolásaitok alapján segítünk öszeállítani a túra útvonalát, ismertetjük a környéken található sátorozóhelyeket, kempingeket és a különböző vendéglátóipari létesítményeket.

Kajak-kenukölcsönzés

Kajak-kenukölcsönzés

Túrázz velünk. Amennyiben túrád helyszínéül a Felső-Tisza, Túr vagy Bodrog folyót választod, kajakot, kenut kölcsönözz nálunk. A Felső-Tisza vidék legnagyobb hajóparkjával rendelkező bázisunk Tiszabecsen található. A kajakok-kenuk átvétele itt történik, és egyes állomásokról a visszaszállítás is ingyenes. A kajakok lehetnek egy és kétszemélyes túra kajakok, a kenuk lehetnek 3 vagy 4 személyes indián és túra kenuk. Kedvező napi bérleti díj, ami magában foglalja a lapátok díját is. A sportszereket on-line is le tudják foglalni.

Kékcápák vízitúrák és kenukölcsönző

Kékcápák vízitúrák és kenukölcsönző

A Kékcápák vízitúrák és kenukölcsönző vállalkozás telephelye Tokajban van. Földrajzi helyzetünkből adódóan cégünk elsősorban Észak-Magyarország folyóin, a Tiszán, a Bodrogon, a Hernádon és a Sajón indít túrákat. Szolgáltatásaink: vízitúrák szervezése, 3-4 személyes túrakenuk és kiegészítő felszerelések kölcsönzése, szállítása, túrák tervezése, tanácsadás. Az útvonal és a táborhelyek kiválasztásában sok éves tapasztalattal rendelkezünk, szívesen adunk tanácsot minden érdeklődőnek.

Magyar Vízitúra - Együtt a vízitúráért!

Magyar Vízitúra - Együtt a vízitúráért!

A weboldal célja: olyan felület létrehozás, amely tényszerűen s objektív módon segít a magyar vízitúra kínálatot átlátni. Az oldal alapvetően non-profit, az írások, ahol másképpen nem rendelkeztünk, cc licence alá tartoznak. Elsődleges célja a tájékoztatás és az összehasonlíthatóság!

Sétahajó kirándulás - Tisza-tó

Sétahajó kirándulás - Tisza-tó

Hajóink 8,12,22 és 60 személyesek, családok, nagyobb társaságok, gyerekcsoportok számára a Tisza- tavi kirándulások, esküvői szertartások és rendezvények alkalmára. Biztonságos, kényelmes és látványos utazás szakvezetéssel. Védett természeti értékek bemutatása ökotúrák szervezésével a természetkedvelő, sportos, romantikus hangulatú vendégeink számára egyaránt. A Tisza-tó vízi világát megismerni vágyók egyéni igényük szerint dönthetnek túrájuk megszervezéséről. Célunk, hogy múltba tekintően is bemutassuk az itt élő ember és a természet kölcsönös kapcsolatát, mely nemcsak az ismeretszerzés, hanem a felfedezés élményét is nyújtja vendégeinek.

Sétahajózás Siófokon

Sétahajózás Siófokon

A Balaton legnagyobb vitorlásával indítunk sétahajós kirándulásokat Siófokról. A Talizmán I és Talizmán II vitorlások a 40-50 fős utas befogadóképességükkel a Balaton legnagyobb vitorlásai. A menetrendi sétahajózás kiegészítéseként egyre több programot szervezünk járatainkra: Kincskereső kalóz program a gyerekek számára vagy laser show az éjszakai Balatonon. Születésnapok, legénybúcsúk, leánybúcsúk, családi és baráti összejövetelek helyszíne a Talizmán. Céges, hajós rendezvények és csapatépítések szervezése az egyik fő specialitásunk, tapasztalatunk és technikai . Kidolgozott programok állnak rendelkezésre pl: Drunken crew vagy a Keresd a nőt, de általában személyre szabott ajánlatot adunk. Baráti és családi összejövetelek kapcsán népszerűek a fürdős és grill túráink.

Hirdetés
Tatabányai Vízitúra Club

Tatabányai Vízitúra Club

Üdvözlünk a Tatabányai Vízitúra Club honlapján! Ajánljuk programjainkat azoknak a baráti társaságoknak, iskolai-, munkahelyi közösségeknek, családoknak, egyéni érdeklődőknek, akik szeretik az aktív pihenést, a vízparti romantikus életmódot. Reméljük felkeltettük az érdeklődését és mihamarabb valamelyik túránkon találákozunk.

Tiszatavi vízitúrák

Tiszatavi vízitúrák

Tavitúrák, tiszatavi vízitúrák - Egyedülálló vízitúrák képzett kísérővel. Barangolás csónakkal a Tisza-tó lélegzetelállító vízi ösvényein, az emberek elől elrejtett vízi világban. A vízitúrán rátalálunk a kontinensen is egyedülálló tanösvényre, amely egy fából épített nádasokat átszelő kilátókkal gazdagított 1500 m hosszan kacskaringózó hídépítmény.

Vadvízi evezés - Ahoj Adventura

Vadvízi evezés - Ahoj Adventura

Magyarország földrajzi adottságaiból adódóan nem rendelkezik sajnos túl sok olyan folyószakasszal, mely alkalmas lenne a vadvízi evezésre. Ebből kifolyólag a rafting szerelmesei elsősorban a szomszédok országok hegyvidékeit célozzák meg, ha egy vadvízi evezés nyújtotta adrenalin löketre vágynak. Az Ahoj Adventure, hogy segítse ezen kalandorok és a raftingot kipróbálni vágyók dolgát Horvátország és Csehország csodás tájaira is szervez vízitúrákat. A tapasztalt túravezetőknek köszönhetően olyanok is csatlakozhatnak a kalandhoz, akinek nincs még tapasztalat a vadvizek meglovagolásában, de szeretnék megtapasztalni vadvízi evezés semmihez sem fogható érzését. A felkészítésen és oktatáson kívül kis csapatunk biztosítja az alapvető felszereléseket is a résztvevők számára. Azoknak pedig akik kevésbé extrém vízi kalandokra vágynak, még a szomszédos országokig sem kell elutazniuk, hiszen egy kajak túra során felderíthetik a Szigetköz vadregényes tájait is.

Vadvízi kalandok Szlovéniában a SocaRiderrel

Vadvízi kalandok Szlovéniában a SocaRiderrel

Rafting kicsiknek a családi rafting és nagyoknak az egész napos túráink keretében. Próbáld ki magad természetes aquaparkunkban kanyoning túránk során. És akik igazán szeretik a kihívásokat? Gyertek és üljetek kajakba egy vadvízi kajak oktatáson! Programjainkat Szlovéniába szervezzük, május 1-től október 31-ig minden nap. Senki sem marad szárazon!

Vidám Delifn Vízitúrák

Vidám Delifn Vízitúrák

Számos vízitúra fajtából válogathat az érdeklődő, Tisza Túr Bodrog folyón, különböző távokkal. A még tapasztalatlan vízitúrázóknak ajánljuk a Tisza és a vadregényes Öreg túr folyót, indulás előtt a vendégeinket kajak-kenu oktatásban részesítjük. Családosoknak a családias vízitúrát vagy a pihenő vízitúrát ajánljuk, mely során az evezős napok, pihenőnapokkal váltakoznak. A sportos túrán résztvevők a Tiszát hódíthatják meg Tiszabecstől egészen Tokajig, ez egy igen megerőltető teljesítménytúra. Az adrenalin függőknek a kárpátaljai vízitúrákat, vadvízi evezést ajánljuk.

Vidra Vízitúra

Vidra Vízitúra

Vállaljuk baráti társaságok, csapatépítő munkahelyi közösségek, cégek egyedi vízitúráinak megszervezését és lebonyolítását síkvíztől a vadvíz jellegű folyókig elsősorban az alábbi vizeken, de igény esetén máshol is evezhetünk. A folyók nevére kattintva megismerheted a folyót és nézegethetsz régebbi túrákon készült képeket.

Vitorlás csapatépítő tréningek, céges rendezvények a Balatonon

Vitorlás csapatépítő tréningek, céges rendezvények a Balatonon

Növelje cége hatékonyságát, eredményességét csapatépítő programunkkal! Céges rendezvények, outdoor tréningek 6-150 főig a Pannon Yacth Charternél. Csapatépítő tréning Bavaria Cruiser hajókon, a Balatonon. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat olvashat tréningjeinkről, programjainkról.

Víziló Vízitúra - Vízitúrák az ország legtöbb vízére

Víziló Vízitúra - Vízitúrák az ország legtöbb vízére

Víziló Vízitúra - Vízitúrák az ország legtöbb vízére - A vízitúra jó dolog! A Víziló Vízitúra évről évre egyre nagyobb hangsújt fektet arra, hogy a vízitúra ne csak a fiatalok és az evezős sportot kedvelők körében terjedjen el, hanem mindenki tapasztalja meg a vízitúrázás előnyeit. Egyre több és több olyan túraútvonalat és túratípust találunk ki, melyek akár kisgyerekes családoknak is kínálnak feledhetetlen és természetesen biztonságos kikapcsolódást!

Tuti menü